کاهش جرایم مالیاتی

کاهش جرایم مالیاتی در سال 1403

کاهش جرایم مالیاتی یکی از مباحثی است که تخصص زیادی نیاز دارد و شخص که میخواهد اینکار را انجام دهد ، باید تجربه کافی داشته باشد که در ادامه تمامی شرایط برای کاهش جرایم مالیاتی را توضیح داده ایم.

مقدمه

همانطور که می‌دانید مالیات‌ها بخش مهم درآمد دولت محسوب می شوند و دولت برای جبران کردن بخشی از هزینه‌های کشور، مجبور است که از افراد مالیات های مختلفی را دریافت کند. اما نکته بسیار جالبی که در مورد مالیات ها وجود دارد این است که افراد می‌توانند با گذر کردن از یک سری مراحل قانونی می توانند که به راحتی از مبلغ قابل پرداخت برای مالیات خود کسر کنند و همینطور در بخش اداری به این کار کاهش جرایم مالیاتی می گویند.

یکی از روش هایی که بسیار به افراد کمک می‌کند که از مبلغ مالیاتی خود کم کنند، این است که افراد می توانند با کمک کردن به ارگان های دولتی مانند هلال احمر و بهزیستی در قبال مبلغی را که به این ارگان ها کمک می کنند، فیش را دریافت کنند و با استفاده از همان فیش می توانند از مبلغ پرداختی خود بسیار کم کنند.

دولت برای اینکه از افراد مالیات بگیرد از روش های مختلفی استفاده می کند و به همین خاطر افراد در طول سال مالیات های مختلفی را به دولت می پردازند اما همه افراد تلاش می‌کنند که هر چقدر که می توانند از مبلغ مالیات خود کم می کنند. در ادامه مطلب می خواهیم به مهم ترین روش ها که باعث کم شدن مالیات می‌شوند بپردازیم.

از جمله این روش ها و کاهش جرایم مالیاتی از طریق دادن اظهارنامه می باشد و دومین روش نیز کاهش جرایم مالیاتی از طریق قانون کار می باشدکه در واقع راه های قانونی می باشند که کار افراد را در فرایند کم کردن مالیات بسیار کمک می کنند.

کاهش جرایم مالیاتی اظهارنامه

از جمله از روش هایی که بیشتر افراد آن را برای کاهش جرایم مالی دنبال می کنند، اظهارنامه می باشد که ما می‌خواهیم در این متن به جزئیات این روش بپردازیم و به افراد بگوییم که چگونه می توانند برای گرفتن این اظهارنامه و کم کردن مالیات خود اقدام کنند.

اظهارنامه در واقع مدرکی است که نشان می دهد فردی که می خواهد مالیات پرداخت کند به صورت مستقیم با مراکز اداری در ارتباط است و همین در ارتباط بودن با مراکز اداری بسیار می تواند به افراد کمک کند که از مبلغ قابل پرداخت کم کنند.

کاهش جرایم مالیاتی

تهیه اظهارنامه مالیاتی برای کسانی که می خواهند مالیات پرداخت کنند از واجبات می باشد که در آن کارنامه کسب و کار خود را به دولت تحویل بدهند و دولت بر حسب اظهارنامه‌هایی که افراد به دولت می دهند، برای آنها مقدار معینی از مالیات را مشخص می کند.

کاهش جرایم مالیاتی طبق قانون کار

از دیگر روش های کاهش جرایم مالیاتی می توانیم به کاهش جرایم مالیاتی طبق قانون کار اشاره کنیم. این روش بستگی به شغلی دارد که افراد در آن مشغول به کار هستند، یعنی اظهارنامه‌هایی که ما به دولت تحویل می‌دهیم مربوط به شغلی است که در آن مشغول به اشتغال می باشیم.

در این اظهارنامه باید ساعت هایی را که در شبانه روز مشغول به کار می باشید برای دولت توضیح دهید و همینطور میزان درآمدی را که ماهیانه دارید، باید در اظهارنامه ذکر کنید.

مراجع و مراحل دادرسی پرونده های مالیات:

  • رئیس امور مالیاتی (ممیز کل )
  • هیات حل اختلاف مالیاتی ( بدوی )
  • هیات حل اختلاف تجدید نظر
  • هیات ماده 216 قانون مالیات های مستقیم
  • شورای عالی مالیاتی ( هیات موضوع ماده 251 قانون مالیات های مستقیم )
  • هیات موضوع ماده 251 مکرر
  • دیوان عدالت اداری

قانون کار به دولت می‌گوید که چون شغل های افراد با هم متفاوت است، باید مبلغ قابل پرداخت آنها نیز متفاوت باشد، به همین خاطر در اولین مرحله از پرداخت مالیات، دولت می خواهد که میزان درآمد افراد را خبر داشته باشد و نمی شود که افراد در کارهای مختلف مشغول به کار باشند و مالیات یکسانی پرداخت کنند، در این صورت با عدالت جور نخواهد بود و مالیات کار این گونه است که باید هر ماه سر وقت پرداخت بشود .

دادرسی مالیاتی :

تمامی صاحبین مشاغل چه افراد حقیقی و چه حقوقی در تاریخ مشخصی موظف به ارسال اظهارنامه مالیاتی هستند. در اظهارنامه همانطور که از نامش پیداست فرد درآمد خود را اظهار می دارد که مالیات بر اساس آن تعیین گردد.

اداره دارایی بعد از بررسی اظهارنامه می تواند آنرا رد یا تایید کند. اگر اداره دارایی و ممیز رسیدگی کننده اظهارنامه شما را تایید کنند که تا اینجا همه چیز خوب پیش رفته و مالیات شما طبق آن چیزی که اقرار کرده اید برای شما محاسبه خواهد شد.

اما اگر اداره دارایی اظهارنامه شما را رد کند ، مبلغ مالیات تعیین شده برای شما بیش از آن چیزی خواهد شد که در اظهارنامه به آن اظهار داشته اید. این خبر خوبی برای شما نخواهد بود !!!

کاهش جرایم مالیاتی

اینجاست که طبق قانون شما می توانید نسبت به مالیات تعیین شده اعتراض نموده و پیگیری های لازم را صورت دهید که به این روند دادرسی مالیاتی گفته می شود . دادرسی مالیاتی علاوه بر میزان مالیات در مورد نحوه وصول آن نیز می تواند باشد .

مهلت اعتراض به مالیات تعیین شده توسط اداره دارایی ، 30 روز پس از ابلاغ برگ تشخیص به مودی خواهد بود پس حتما این موارد را در نظر داشته باشید یا در صورت امکان از مشاورین مالیاتی کمک بگیرید.

به مرور زمان و در گذر تاریخ دشواری های داشتن یک کسب و کار برای افراد بیشتر و بیشتر شده تا حدی که ممکن است بسیاری را از ادامه منصرف کند ، در کنار بوجود آمدن این تهدید ها خدماتی بوجود آمده که می تواند این تهدیدات را تبدیل به فرصت کند.

ارسال اظهارنامه مالیاتی و مشکلات پیرامونی و دادرسی مالیاتی تنها بخش کوچکی از استرس های صاحبین کسب و کار را شامل می شود اما به هیچ عنوان نباید از اهمیت آنها غافل شد.

نظرات خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *